Firmaet og medarbejderne

Viggo Sørensen Tømmerhandel A/S med beliggenhed på H. E. Bluhmesvej 27 i Esbjerg, har efterhånden eksisteret i rigtig mange år, men det er ikke kun firmaet, der holder ved.

Tiderne skifter og medarbejdere kommer og går, men flere trofaste medarbejdere har i et helt arbejdsliv været ansat i Viggo Sørensen A/S. Blandt andre kan nævnes:

Niels Christian Poulsen, der var forvalter i firmaet i mere end 44 år.

Jytte Berthelsen, i daglig tale kaldet Fru B., var bogholder i mere end 40 år.

Villy Jeramiassen, der var chauffør i mere end 50 år. På billedet ses han sammen med sin kone, Dronningens Fortjenstmedalje og direktør Thomas Sørensen

Flere nuværende medarbejdere har mere end 40-, 30- og 25-års ansættelse i firmaet.

 

Giver gerne en hjælpende hånd

Viggo Sørensen A/S har i mange år samarbejdet med Esbjerg Kommune omkring ansættelse af medarbejdere, der på den ene eller den anden måde er kommet ud på et sidespor i deres liv.

Firmaet har gennem tiden haft udviklingshæmmede, alkoholikkere, narkomaner og andre der manglede et skub i den rigtige retning, på lønningslisten.

Det har ikke altid været problemfrit at have disse medarbejdere ansat. Blandt andet hentede firmaets souschef flere gange i ugen metadon til en medarbejder, der tidligere var narkoman. Firmaets indstilling var, at han ikke skulle mødes med "gamle venner" i det miljø, han kom fra. Der har også været alkoholikkere, der blev bedt om at indtage deres antabus på arbejdspladsen.

Nogle af disse medarbejdere er kommet rigtig godt videre i livet, takket være den chance og tillid de fik fra ledelse og medarbejdere i Viggo Sørensen A/S. For andre medarbejdere blev det aldrig en "solstrålehistorie".

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 06.45 - 16.30
Fredag kl. 06.45 - 16.00
Lørdag kl. 09.00 - 12.00